sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Pebbles

Tällaista tämä opiskelija elämä täällä kai sitten on; läksyjä läksyjä läksyjä. Eilinen ja tämä päivä ovat meneet ihan vain koulu hommia tehdessä. Vähän alkaa jo tuntumaan siltä, että pitäisiköhäm sitä vihdoinkin alkaa opettella tekemään työt heti, eikä lykätä aina läksyjen tekoa viimeiseen hetkeen. Ei siitä kyllä koskaan ole kummemmin haittaa ole ollut, hommat tulee tehtyä ja kaipa minä työskentelen hyvin paineen alla... Mutta sellainen stressitön elämäkin kyllä maistuisi.

Tänään liimailin karkkeja. Joo, luitte ihan oikein. Kun käskettiin olla luova, minähän olin. Saa nähdä olenko enää huomenna samaa mieltä kun pitäähän tuo luomus saada vielä kouluunkin raahattua, ja mieluiten yhdessä palassa... Otan kuitenkin varmuuden vuoksi liiman mukaan niin saan sitten hätätapauksessa tehtyä pikakorjauksia koulussa.

Tässä kuva tuosta minun luomuksesta. Aluksi tehtiin mustavalkoinen paperia leikkailemalla ja sitten annettiin luovuuden loistaa ja tehtiin sama asetelma itse valitulla tekniikalla.















































Eilen meillä oli myös pieni reissu lähi-Targettiin. Mikä pettymys. Tämä oli joku sellainen pikku marketti ostarin kyljessä ja valitettavasti sai vain kaipaamaan citymarkettia... Olisi ollut kiva mennä johonkin oikein kunnon Targettiin niin olisi voinut sitten ostaa kaikenlaista roinaa millä täyttää huone. Vähän kaipailisin sellaista löhö tuolia... Ja oman kattilan tarvitsin niin pääsisi keittämään spagettia, talon kattiloihin en koske tikullakaan.
Tässä kuitenkin vielä kuva Targetin pihalta. Taas oli sellainen sumu-usva, mutta oikeasti oli oikein lämmintä. Ja tuo oli tuolla vähän alempana, täällä korkealla paistaa aina aurinko. Mä tiedän, ihan tajuttoman mielenkiintoista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi. Tosi makea toi sun työ namityö. Tänään oli mun eka työpäivä. Pääsin laittamaan tuotteita paikoilleen ja tekemään kosmetiikkatuotteille esittelyhyllyn. Sain työpaidan, joka on ihan hauska. Mummo ja ukki ei vielä tänään käyny kurkkimassa, mut saa nähdä, ku oon koko keskiviikko illan myymässä. Mut meni ihan hyvin, pääsin jopa vinguttaa muiden pankki- ja luottokortteja (vaihteeksi...). Saan kyl tosi minimaalista palkkaa, sillä ne otti vaan edellisen myyntityökokemukset hyväksi. Mutta tällaista tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja opiskelutöitä olet tehnyt. Mulla oli myös "taidetta" tänään mukana töissä, kun kävin työkavereiden kanssa tutustumassa Kimmo Pyykön taideateljeehen Asikkalan Pulkkilanharjussa. Voi kun osais tehdä jotain käsillään... ehkä sitten näyttelemiskurssin jälkeen kaivan esiin öljyvärit naftaliinista. Mukavaa opiskeluviikkoa.