tiistai 25. syyskuuta 2007

Japantown

Sunnuntaina tosiaan suuntasin Japaniin. Aika hauskaa kun yhden kaupungin sisällä voi matkustaa maailman ympäri.
Keli ei ollut ihan niin hieno kuin olisin kuvien kannalta toivonut, mutta eipä ainakaan tarvinnut huolehtia auringosta. Eikä tullut kuuma vaikka tallasinkin ympäriinsä pari tuntia. Japantown on aika pikkuinen paikka, lähinnä kai se on ostoskeskus josta löytyy kaikkea Japanista. Juu, siellä oli myytävänä mm. jokin elektroninen, kenties puhuva, WC-istuin. Hello Kitty ja muuta vastaavaa roinaa pitää varmaan mennä vielä shoppaamaan toisen kerran... Ja sushia olisi tietenkin myös saanut. Mä muuten silloin ensimmäisinä päivinä täällä kokeili kasvis-sushia. Minun ensimmäinen ja viimeinen sushi-ateria. Merilevä ei ole mun juttu. yök.

Mä sain otettua kuvat torstain valokuvaus tunnille, osa jopa onnistuikin ja mikä parasta, mä hoksasin vihdoinkin, että mistä on kyse, kuinka pitää niitä juttuja säätää. Ainakin periaatteessa. Mitä nyt ISO-luku unohtui sisällä kuvaamisen jälkeen sinne 800:aan... mutta vähitellen mä opin! Enkä mä edes luovuttanut vaan reippaasti räpläsin manuaalisesti kunnes sain otettua ok kuvan.

Laittaisin muutaman kuvankin, mutta kun jostain kumman syystä kuvin lataaminen ei nyt onnistu. Täytyy siis laittaa kuvat myöhemmin omana pläjäyksenä.

Tänään tuli yllättäen taas kesä. Oli ihan tajuttoman kuuma, varmasti 30 astetta, ja tuulikin oli kadonnut jonnekin. Huomennakin on ilmeisesti taas lämmin päivä. Ihan kiva. Kunpa vain tuulisi niin ei olisi yhtä tuskaista kuin tänään. Kun jutut alkaa menemään säähän, tietää, että on tarinat loppu ja aika lopettaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
Kylläpä toi sun opiskelu on monipuolista, kun pääset tutustumaan SF:n punkkeihin ja Japani- kaupunkiin. Tällä tätä samaa syksyä... paitsi, että eilen kävin vieralijaryhmän kanssa eka kertaa Lahden suurmäen huipulla katselemassa Vesijärvelle. Maisemat/sää oli oli upea ja aurinkoinen. Oppaana oli itse Jari Puikkonen, jolta pummasin nimikirjoituksen. Laitetaan nimmari samaan arkistoon Mika Salon jne. nimmareiden kanssa. Sitten vielä käytiin hiihtomuseossa, jossa hyppäsin hyppyrisimulaattorissa 79 m mäkeä. Ryhmän parhaat hyppäsivät yli 100 m mäkeä. Niin ja sit vielä ammuin 45p./50 pisteestä ampumahiihtokiväärillä.... kävi uskomaton mäihä.

Siinäpä ne päällimmäiset... don`t let bedbugs bite...

Annina kirjoitti...

Moi!

On ollut pari niin kiireistä viikkoa, ettei ole tännekään ehtinyt kurkkimaan. Hyvin on näemmä SF-tytön aika mennyt :)

Haa, bongasin sut Facebookistakin. Se on ottanut vähän tulta alleen täälläkin, mut varmaan jenkeissä ja briteissä kaikkein suosituin.

Mun kulttuuritarjonta on viime aikoina liittynyt Rakkautta ja Anarkiaa -festivaalin elokuviin. Niitä onkin tullut katseltua melkein joka päivä viimeisen viikon ajan. Tänään taas yksi: 2 days in Paris, Julie Delpyn ohjaus. Muuten aika onkin mennyt miettiessä, miten sitä uuden kämpän sisustais: paljon olis ostettavaa.

Kivaa alkavaa viikonloppua!