lauantai 8. syyskuuta 2007

Boat party

Mun jalat on ihan kuolleet. Ma en muista koska viimeksi olisi kaveleminen sattunut nain paljon. On niin paljon rakkoja ja hiertymia (ja erittain pahoja ja kivuliaita sellaisia) ja varpaita mustelmilla, etta flip flopit on ainoat kengat joita voin kayttaa. Eika kavely niillakaan kivutonta ole, vaan pienin pahoista. Melkein alan jo toivoa, etta syksy tulisi niin saisi kayttaa kunnon kenkia sukkien kanssa. Viela sekaan ei kylla onnistuisi, koska pelkka ajatus kenkien jalkaan laittamisesta sattuu.

Eilisen Boat partyn kestinkin lahinna uusien kenkien ja sarkylaakkeiden kanssa.

"Boat" oli kylla aikalailla vahattelya. Oli niin hieno laiva, vahan niin kuin sellainen kuin milla ne aina leffoissa ajelee pitkin Mississippia.



















Paatilla saatiin ruokaa ja oli jopa mullekin sopivaa sapuskaa mika oli oikein positiivinen yllatys. Taalla on muutenkin tosi helppo olla vegaani. Paljon tollasia luomuruoka kauppoja jotka on pullollaan vegaani-mossoja. Jee! Sain jopa vegaani-nallekarkkeja :)

Mutta, nyt ma eksyin aiheesta. Boat party. Ruoan lisaksi veneella oli tarjotta viihdetta lahinna jytamusiikin muodossa joten ma viihdyin paremmin laivan kannella ihastelemassa San Franciscon valoja. Aivan mahtavan upeaa, juuri sellasta kuin mista mina tykkaan. Ma yritin kuvasti ottaa kuvia, mutta eihan ne nyt tietenkaan siella pimeassa onnistunut. Mutta koska ma lupasin niita, tassa tulee muutama tarahtanyt otos.

Tassa on menossa joku peli. Oliskohan kyseessa baseball, koska sunnuntait taitaa olla omistettu footballille. Joku kuitenkin teki maalin tai jotain ja kuulu kauhea hurraus ja laivakin toottas. Hassua.

































Tassa on Oakland Bridge joka on kylla oikeasti paljon vakuuttavampi kuin Golden Gate, varsinki kun jalkimmaista ei ollut edes kunnolla valaistu, eika siita saanu siis edes kuvaa otettua. Oakland Bridge on kuitenkin ihan uskomattoman pitka, ylittaa koko lahden ja autoja menee kahdessa kerroksessa.















Ja siina ne nyt sitten olikin. Ma en viitsi laittaa kuvia kavereista tanne ilman lupaa, mutta ma kylla aion ottaa seuraavaksi projektiksi dokumentoida mun elamaa taalla ja ottaa kuvia ihmisista ja talosta ja kaikesta. Mutta aluksi taytyy tietenkin kysya kaikilta lupa :) Joten nyt kaikki vaan odottamaan sita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko mitä isäni sanoi kun valitin kipeitä kohtia?
Ai, ai, mie tunsin pienen tytön jne.........
Eli tässä lohdutusta.
Oliko se muuten siipirataslaiva ?

mummo

Anonyymi kirjoitti...

...olipa hauska siipirataslaiva. Noin amerikkalaisella vampaimella pääsi varmaankin mukavasti juhlatunnelmaan. Nyt nousee matkakuume yhä enemmän. Toivottavasti Stokkan hulluilla päivillä olisi halpoja lentoja Atlantin yli suoraan Länsirannikolle asti.