keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Koulun alku lahestyy

Eilen oli taas vaihteeksi vuorossa yksi uusi orientation tilaisuus jossa taas kerran kuultiin samat asiat uudestaan. Eikohan ne ole jo kaikkein yksinkertasimmankin paahan mennyt. Oli kuitenkin niin amerikkalainen meininki, etta sinaansa oli myos ihan hauska kokemus. Oli koulun tanssitiimin esitys ja koulun urheilujohta tai vastaava, joka oli entinen NFL tahti piti motivaatio puheen. Ja kaikkea tuollaista. Ja ilmainen aamupala ennen tapahtumaa...

Sitten kaytiin myos tapaamassa osaston johtajaa, joka piti pitkan puheen siita mita graafinen suunnittelu on... aika silmat pyorallaan oli osa niista pikkuipanoista siella. Valilla mulle tulee kylla tosi vanha olo taalla kun muut mun ikaiset on jo graduate tasolla... Mutta minkas sille mahtaa.

Iltapaivalla olikin pikkupippalot, joissa oli ruokaa ja mahdollisuus tavata muita uusia opiskelijoita. Ideana hauska, mutta aika hankala oli kenellekaan jutella kun musiikki pauhas niin kovalla, etta hyva etta omat ajatukset kuuli.

Nyt tuntuu kylla jo koulun alku olevan niin lahella, etta pakostakin vahan jannittaa. Mutta huomenna tahan aikaan on jo eka paiva ohi ja eikohan sitten myos tuo tuleva meininki ole vahan enemman selvilla. Kohta lahdenkin hankkimaan puuttuvat koulutarvikkeet ja sitten pitaisi olla kaikki valmiina huomista varten. Eilen ostin koulurepunkin :)

Joten huomenna sitten kouluun ja sitten varmaan riittaa taas paljon uusia kertomuksia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää koulun alkua !
Mummo

Anonyymi kirjoitti...

... varmaankin ihan hauskaa kokea tuollainen amerikkalainen koulun aloitus "party". Hauskaa lukea lisää tarinoita siitä amerikkalaisesta koulunkäynnistä: onko kaikki opettajat rentoja ja hauskoja opiskelijoiden kavereita, niin kuin tuppaavat olemaan leffoissa ja telkkarisarjoissa... tai onko kaikki opiskelijat oikeasti jossain harrastuskerhoissa ja opiskelijayhdistyksissä aktiivisesti mukana. Kai sä olet jo ilmoittautunut siihen pakolliseen Cheerleader- kerhoon? Uusia tarinoita odottaen...