perjantai 31. elokuuta 2007

Lisaa kuvia

Elika nyt homma selkeni ja tassa tulee muutama maistiainen.

Tassa on mun hotelli huone ekana paiva, heittaydyin heti pitkakseni kun huoneeseen paasin.














Ja tassa pakollinen Cable Car














Chinatownin portti


















Makia, ja aika jyrkkia vaikka kuvat ei teekaan oikeutta














































Alcatraz














Merileijonat, vai oliko ne nyt mursuja...














Ja muutama hieno kuva Golden Gatesta










































Ja sitten viela kuva asuntolasta

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä näistä sun kuvista saa käsityksen siitä kuinka kumpuilevassa ympäristössä asut. MONKin ja muidenkin SF:ssä tehtyjen sarjojen kautta muodostunut kuva SF:stä vaan vahvistuu näiden sun kuvien kautta. Hitsi menispä syksy nopeesti, niin päästään mekin tutustumaan Kaliforniaan.

pain!pain!pain! kirjoitti...

Hola Sanna!

Sain kuuman linkkivihjeen tulla lukemaan blogiasi Anninalta, ja here I am.
Hienoa nähdä suomalaisia maailmalla ja samalla amerikan mantereella (:

Hyvä että sait kuvia lisäiltyä - SF on kyllä upean näköinen paikka! Aivan 100% varmasti minun to-do listalla matkakohteissa. Ja saanut jo ainakin yhden kaverin sieltä kalista täällä ollessani. ja kutsui kyläänkin, että pitänee varmaan oikeasti tulla käymään joskus siellä lähitulevaisuudessa (:

koulusta sen verran että lukujärjestyksesi on melkeinpä identtinen omani kanssa - näyttää pieneltä määrältä mutta se tehtävien määrä mitä kotona täytyy tehdä on aika hitsin insane. ainakin itsellä.
neljä eri kurssia mulla menossa ja jokaisesta joka tunnilla kotitehtäviä.. että huh huh! hieman eri tahti kuin suomessa koulussani.
tehtävät ovat lähinnä graafisen alan töitä ( esitysten tekemisiä ja niihin grafiikoita tai logojen tms suunnitteluja ) tai videoiden editoimishommia.

tehtävät eivät ole mitään megalomaanisen isoja mutta tarpeeksi isoja silti että useita tunteja menee about joka päivä niihin. esim to iltana meni klo 20-04 kahden tehtävän tekemiseen. ja sitten pirteänä kouluun klo 9. ei mikään maailman piristävin yhtälö mutta tulipahan tehtyä ihan hyvää jälkeä ja aina mieltä piristävää saada positiivista palautetta opettajilta (:

Sulla ei tota kielimuuriakaan varmaan pahemmin ole, toisin kuin mulla tämän epsanjan kanssa täällä. Pikkuhiljaa.. heh

Mutta ilmoitinpa vain että aktiiviseen lukijakuntaasi liittyi chileläinen nyt (:
nyt pitää juosta kämppäkaverin "beach house" bileisiin. voi että. tulossa hyvä reissu, uskoisin.
Oletko vielä siellä päässyt bileiden makuun?

Suosittelen muuten jonkinlaisen kuvapalvelun avaamista ja sinne siirtymistä kuvien kanssa. helpompi ehkä selailla sieltä kun blogikirjoitusten välistä. itse olen todennut www.flickr.com palvelun oikein hyväksi ja suosittelen! ja voin auttaa sen kanssa jos tarvit apua.
Sieltä on hyvin helppo lisäillä kuvia blogikirjoitusten väliin myös. Ja jos paljon tulet kuvailemaan niin sinne on hyvä arkistoida kuvia. Pysyy järjestyksessä ja helpompi selailla loppuaikoina kun niitä kuvia on ihan älyttömät määrät!

ja onneksi olkoon mäkin oston puolesta. hyvä valinta (;

chao!

-tommi
www.chilemizer.com