perjantai 31. elokuuta 2007

Uniongelmia

Nyt on sitten on oma kone ja kaikkea. On oikein MacBook Pro, aika makee on vaikka en viela paljon ookaan ehtinyt leikkia talla. Mutta Skype toimii ainakin sekin tuli nyt testattua. Vaikka sydamesta ottikin kun maksoin, oli kylla aika hyva hinta Suomeen verrattuna, varsinkin kun sain viela opiskelija alen. Joten Suomessa ois sattunut enemman.

Ma oon nukkunut ihan tajuttoman huonosti, edellisena yona taisin saada 2 tuntia unta ja viime yona enintaan kolme. Joten hyvin menee... Ma nyt yritan tan paivan viela kituuttaa jos vaikka sitten nukuttais paremmin ensi yona.

San Franciscossa jatku helteet. Vaikka kyllakin tana aamuna kun lahdin tuonne International Orientation tilaisuuteen, tuuli sen verran kylmasti etta rupes kaduttamaan etta olin mennyt laittamaan paalle pelkastaan kesapoksyt ja tee-paidan. Mutta nyt kylla nayttaa, etta olis taas lammennyt sinne lahes +30, vaikka enhan ma kylla tieda, ma oon viettanyt viimeiset tunnit pistaen mun konetta jarjestykseen ja lataillut kaikkia tarkeita ohjelmia ja kivoja Widgetteja.

Viela noista hinnoista ja yms. Hinta taso taalla on kylla aika kiva. Vaikka arsyttaakin aina kun ostaa jotain ja sit se vero lisataankin vasta kassalla. Miks ei sita vois vaan laittaa suoraan siihen hinta lappuun. Kai se on vaan niin kiva tehda asiat vaikeimmalla tavalla. Mutta usein hinta ei huimaa sen veronkaan kanssa. Ruoka nyt on ehka eniten sellasella Suomen tasolla, varsinkin jos ostaa jotain vahankin erikoisempaa. Varmaan sais kaikkea roskaruokaa ja rasvapommeja tajuttoman halvalla, mutta enhan mina tietenkaan sellasia syo. Vaatteetkin on mun mielesta Suomen tasoa halvemmalla. Vaikka onhan taalla kylla sita valikoimaakin aika pajon enemman, halvasta okykalliiseen kun taalta loytyy kaikki aina Pradoja ja Chanelleja myoten. Enhan ma tietenkaan uskalla edes sisalle katsomaan etta minkalainen on hintataso, jos ne nyt edes paastaiskaan...

Shoppailua olen kylla valttanyt niin hyvin, etta ihan ihmeissani olen. Vaan kaikkea tarpeellista on tullut tahan mennessa hankittua, ei yhtaan vaatteita tai muuta kivaa pikku salaa. Mutta huomenna kylla aattelin vahan shoppailla... Reppu pitais hankkia kun oma jai Suomeen. Ja voishan sita jo jotain muutakin katsoa.

Taytyy kylla yrittaa laittaa tahan seuraavaksi ne skandinaaviset kirjaimet jotenkin fiksusti saataville, alkaa jo vahan itseakin arsyttaa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ihme, ettei nukuta. Ei minuakaan nukuttais kaiken uuden keskellä. Viehän se vielä oman ajan, kun tottuu nukkumaan samassa huoneessa kolmen muun kanssa... vaikka osa taitaa olla vielä tulematta sinne. Kun tulee riittävästi univelkaa... niin sitten sä varmaan nukut putkeen univelat pois.

Oli myös kiva jutella eilen Skypen kautta sun kanssa. Kyllä tämä tekniikka on niin ihmeellistä nykyisin. Ennen vanhaan olisi lähetetty kirje kerran ½-vuodessa ja soitettu vain äärimmäisessä hädässä. Hyvä IT!!!!

Hyvät unet ja shoppialut sulle sinne,

Terkuin mamma

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta.
Jos sukuun tulet niin kyllä unikin alkaa löytyä.

Odotan mielenkiinnolla skype-kontaktia.

mummo