maanantai 27. elokuuta 2007

Ensimmainen viikko takana

Melkein on ensimmainen viikko takana taalla ja ymparisto alkaa olla jo aika tuttu.

Tanaan astuinkin sitten oikeastaan vasta koulu-maailmaan kun muutin tanne asuntolaan. Taa on tallainen vanha kartanotalo joka on muutettu asuntolaksi. Haisee hieman homeelle niin kun tuntuu vahan kaikki muukin taalla loyhkaavan... Toivottavasti ei iske kauheat allergiat.
Mulla onkin sittenkin 3 kamppista yhden sijaan. Viela ei ole aavistustakaan millaisia on kun eivat nama muut viela tanaan saapuneet tanne. Koko viikon on mahdollisuus muuttaa joten eikohan ne sielta jossakin vaiheessa ilmesty.

Viela en ole tehnyt mitaan kunnon turisti-juttu kuten ajellu cable carilla. Se taytyy viela jossakin vaiheessa tottakai kokeilla, mutta onhan tassa aikaa. Nyt ma olen tosiaan kavellyt paikasta toiseen ja valloitellut toinen toistaan hurjempia makia. Hyva puoli niissa on se, etta aina ylamaen jalkeen tulee alamaki. Joskus kylla alamaetkin on aika hurjia, onneksi taalla ei mee koskaan pakkasen puolelle ja kadut jaady...

Taalla on tosi erikoinen ilmasto. Ma en osaa yhtaan pukeutua oikein. Meri tuuli on aika vilpoisa, mutta kun aurinko paistaa, se lammittaakin kunnolla. Kertaakaan ei oo satanut vaikka aika pilvista onkin melkein koko ajan. Lampotilakin tuntuu vaihtelevan joka mutkassa ja maessa... Hankalaa.

Mulla oli pitka lista kaikista jutuista mita on tullut mieleen naina ekoina paivina, mutta enhan ma tietenkaan mitaan muista. Mutta ma kirjoittelen lisaa juttu nyt varmasti tiukempaan tahtiin kun taalla asuntolalla on naita koneita. Ja loppu viikosta pitaisi saada opiskelijakortti ja sitten ma suuntaan ostamaan oman koneen ja sitten niita tarinoita vasta alkaakin tulla. Ja kuvia. Niitten kanssa en jaksa nyt ruveta talla yleisella konella ruveta sahlailemaan joten sitten kun saan ne omalle koneelle on luvassa paljon hauskaa kuvien muodossa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
Kiva, että muutto onnistui hyvin. Hauskaa lukea sun seikkailuistasi maailmalla. Tekisi mieli lähteä itsekkin matkalle, mutta täytyy nyt malttaa odotella sinne jouluun asti. Toivottavasti homeesta ei tule mitään ongelmia sulle. Mukavaa opiskeluviikkoa.

T. mamma

Anonyymi kirjoitti...

Kiva yllätys kun avasin koneen, siellä oli sinun tarinaasi.
Eletään toivossa että saat mukavat kämppikset. Täällä muuten kesä loppui melkein kerta-heitolla.
Onnea alkuun.
mummo

Unknown kirjoitti...

taalla sataa vetta ja on kylmaa ja pimeeta..

t. risto-seta