sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Läksyjä, läksyjä, läksyjä

Opiskeluvauhti sen kun kiihtyy ja läksyjen määrä lisääntyy tasaista tahtia. Taaskin meni koko viikonloppu läksyjä tehdessä. Mä suunnittelin, että olisin saanut jo kaikki tehtyä eilen niin olisi tänään voinut lähteä kävelemään ympäriinsä, mutta täksikin päiväksi jäi ihan liikaa tekemistä... Eikä kaikkea ole vieläkään tehty ja huomenna tulee jo uusi lasti... Mutta tuntuu siltä, että mulla on sellainen tasainen rytmi, että kaikki tulee ajallaan tehdyksi, vaikka sitä ylimääräistä aikaa ei sitten jääkään. Niin, vapaapäiville on kyllä saanut sanoa hei hei...

Mutta ei se mitään, musta on jopa ihan kiva tehdä läksyjä, on ihan sellainen uusi asenne. Lomavaihteelta on päästy jo pois ja koulunkäynti maistuu, mikä on hyvä. Ihan mielelläni minä näitä töitä teen. Olisihan se kiva jos olisi enemmän aikaa kaikennäköiselle seikkailulle, mutta ei sille mahda mitään, että kouluhommat vaan tulee ennen muita...

Mun niska on tosi kipeä... Mistä lie johtuu... Voi olla, että sillä, että olen kolme päivää nököttänyt tässä pöydän ääressä on jotain tekemistä tämän kanssa.

Ai niin, perjantaina täällä satoi vettä :o Oli sellainen kunnon syyspäivä. Nyt ei sitten varmaan pariin kuukauteen tarvitsekaan huolehtia kastumisesta. Mutta kyllä huomaa, että syksy on tulossa Kaliforniaankin. Iltasin alkaa tulemaan pimeä jo tuossa seitsemän aikaan. Eikä enää oikein uskalla ulos lähteä pelkässä t-paidassa. Useana päivänä voisi hyvinkin tarjeta, mutta kun tämä sää aina yllättää niin saatta olla jopa sen verran vilpoista, että takki voisi olla tarpeen. Mutta ainakaan täällä ei tule räntää ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että opiskelut maistuu...

Täällä tuli perjantaina ensilumi, joka suli pois samana päivä. Nyt sitten arvotaan joka vuotiseen tapaan, että vaihdetaanko talvirenkaat nyt heti vaiko vasta ensi viikolla.

On niin syksyisen pimeetä kuin vain voi olla...