sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Blue Angels

Mulla oli tuossa toissa päivänä ihan sellainen olo, että oli flunssa iskemässä. Mä otin sitten vähän flunssalääkettä ja taisi sitä säikähtää ja vältyin ainakin toistaiseksi sairastumiselta. Täällä on tosin vähintäänkin joka toinen kipeänä, joten jos minä onnistun siltä välttymään, se on kyllä todellinen ihme.

Täällä on ollut vähän sellainen sotameininki viime torstaista asti. Tänä viikonloppuna oli tuolla laitureilla sellainen Fleet Week tapahtumassa, jossa US Navyn lentokoneet esitteli hurjia temppuja. Aikamoinen meteli niistä horneteista, tai mitä nyt onkaan, lähtee, varsinkin kun ne lenti jatkuvasti juuri tästä asuntolan yli kun niillä oli harjoituksia. Ja ne harjoitukset kesti vielä varmuuden vuoksi tunteja.

Varsinaiset esitykset oli eilen ja tänään. Eilen mä oli kuitenkin koko päivän koululla Creative Process Workshopissa. Pitkä päivä. Voi olla, että jotain jopa opin tai sisäistin, mutta kun lauantaina joutuu heti aamusta aloittamaan 7 tunnin opiskeluputken, ei se kovin mieluisalta tuntunut. Vaikka ihan kiva ja rento juttu olikin... Nuo workshopit on sellaisia extra-juttuja, jotka tukee kursseja, mutta ovat myös avoimia ihan kaikille muillekin. Yleensä ne on vapaaehtoisia, mutta tämä oli pakollinen osa yhtä mun kursseista. Joten mä hoisin sen heti aluksi pois alta.

Tänään mä kuitenkin nappasin kameran kainaloon ja lähdin katsomaan niitä lentokoneita. Pitihän niistä nyt jotain irti saada kun ovat jo päiviä ärsyttäneet metelillään. Nuo laiturit kun on vain noin 10 minuutin matkan päässä, joten helppoa oli suunnata niitä ihmettelemään. Oli niin amerikkalaista meininkiä, kaikki olivat tukemassa laivastoa. Koneet lenteli tosi alhaalaa ja heitti kieppejä ja vaikka mitä.





































































































































4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia.

Unknown kirjoitti...

hieno meininki!
kateeks käy kun pääset noin läheltä katsomaan hienoja lentsikoita...

enkelit vetää aina näytökset vimosen päälle komeesti.

t. risto-setä

Unknown kirjoitti...

ja täällä ei tällä hetkellä näy muuta kun pimeetä ja sadetta...

pain!pain!pain! kirjoitti...

kivoja kuvia. hyvä kun lähdit katsomaan ja kuvaamaan niitä enkeleitä (:

workshopit on juu hauskoja extroja. mullakin pari moista ja huomenna on varsin erikoinen: menen vierailemaan yhden työpajan välikritiikissä yhtenä kritiikin ja kommenttien antajana! haha.
kohtuu erikoinen päivä tulossa siis.

varsinkin kun moni sieltä luokalta jotka niitä projekteja on tehnyt on varmasti minua paljon vanhempia, heh.

Mutta mitä iässä hävitään niin pitänee voittaa eksotiikassa ( suomalainen kumminkin piruvie! ) ja aktiivisuudessa.

-t