sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Forks, spoons, knifs

Koulu jatkuu normaaliin malliin ja niinpä ei ole jäänyt oikein aikaa kirjoitella...
Joten tässä pientä päivitystä.

Kevät lukukausi tuntuu ihan erilaiselta syksyyn verrattuna. Kurssit on aivan erilaisia. Mä en tainutkaan missään vaiheessa kertoa millaisin arvosanoin läpäisin kurssit. Arvionti täällä tapahtuu asteikoilla D-A ja sitten on pelottava F eli Fail. Meidän koululla on tunnetusti hyvin tiukat arvionnit ja koululla liikkuu huhuja, että täällä on mahdoton saada A. Ja että Academy B vastaa muiden koulujen A:ta.
No mutta kuitenkin tällaiset arvosanat sain:
Materials, Tools & Comping Techniques A
Photography A-
Calligraphy A-
Fundamentals of Graphic Design B+
Eli ei ole mahdotonta saada Aata. Olen tosi iloinen noista arvosanoista. Ja kaiken lisäksi tuo B+ oli kurssista, jossa pärjäsin kaikkein parhaiten, ja siltä kurssilta sain ne työt sinne näyttelyyn yms. Joten tosi hieno juttu oli.

Toistaiseksi työmäärä tuntuu puuduttavalta. Läksyjä ei ehkä ole ihan niin paljon kuin viime jaksossa, mutta kun täytyy kirjoitella esseitä ja lukea uskomattoman tylsää historian kirjaa, tuntuu kuluu yllättävän paljon aikaa... Historian ope on ihan kauhean pelottava. Osaa varmasti hommansa, mutta kumma vaan, ensimmäisen tunnin jälkeen joukko ihmisiä katosi kurssilta ja vaihtoi nettikurssille. Ja mun oloa siellä ei helpota se, että mun kämppis oli tämän open tähti-oppilas syksyllä ja ne on ihan kuin parhaat kaverit ja mä toimin lähettinä...
Englannin kurssi on varmasti tarpeellisempi näille amerikkalaisille kuin mulle. On aika erikoista, että kansainväliset oppilaat tuottaa parempaa kirjoitettua englantia kuin äidinkielenään sitä puhuvat... Mutta amerikkalaisten englannin tasoa kuvastaa hyvin täällä asuntolan keittiössä oleva kyltti, jossa lukee: Forks, spoons, knifs.

Tänään oli tarkoitus ottaa tauko läksyistä ja lähteä katsomaan kiinalaisen uudenvuoden paraatia Chinatowniin. Pistin sadekamppeet niskaan ja lähdin ulos odottamaan bussia. Eipä kauaa kestänyt kun oli olo kuin uitetulla koiralla. Oli siis aikamoinen tuuli ja sade. Ei kuitenkaan tullut ihan sellaista myrskyä kuin uhkasivat, mutta oli sen verran vetistä, että päätettiin kuitenkin jättää paraatin tuijotus väliin.

Vähän nuhaa pukkaa, joten on varmasti parempi suunnatta untenmaille, näin ihmisten aikaan ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hauskaa lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa.

Kaikesta päätellen olet ollut kiireinen, koska skype ei ole ollut auki aikoihin.

Duhadedälle derveisiä !
Mummo

mamma kirjoitti...

Joo olipa mukava lukea kuulumisia. Siellä varmaan riittää myrskyjä, kun SF on niin kiinni valtameressä. Taitaa olla parasta vain tottua niihin. Täällä on rauhallisempaa, mitä nyt Jesse- labbispoikamme oli tänään jo toisella rokotuspiikillä. Jesse saatiin taas hämättyä nameilla täydellisesti. Se ei edes huomannut piikkiä, kun rohmusi nameja pöydältä. Ensi lauantaina alkaa Jessen "eskari käyttäytymiskoulu". Jessestä tulee luokan "hikkari", kun se osaa niin paljon tempppuja jo etukäteen. Opiskelu intoa sinne ja lähetellään viestejä.

Annina kirjoitti...

Mitääh, kuulin tänään et jäätkin sinne kesäks! Meinasitko opiskella kesälläkin sitten vai löydätkö jotain hommia?

Töissä on vuosikertomushärdelli päällä :P Eipä sen kummempaa.