maanantai 4. helmikuuta 2008

Super Bowl Sunday

Nyt mä olen ihan amerikkalainen. Vietin tänään neljä tuntia tuijottan jalkapalloa, siis amerikkalaista sellaista. Kovasti olisi ollut läksyjä, mutta pitihän se tämä kokea.

Aika mielenkiintoista oli seurata sitä. Pelistä en tajunnut mitään, mutta kaikki muut tuntui eläytyvän tosissaan joten kaipa se sitten oli ihan hyvä. Seuraavaa kertaa varten voisi ehkä yrittää vähän selvittää niitä sääntöjä niin tietäisi edes, että mistä on kyse :)

Iso osa superbowlia on tietenkin superbowl mainokset. Niiden takia suurin osa amerikkalaisista tuota peliä kai oikeastaan katsookin. Kuten jo olen aikaisemmin maininnut, tv-mainokset täällä on ihan hirvittäviä. Mutta superbowl mainoksiin satsataan. Ovat kuulemma viime vuosina muuttuneet huonommiksi, mutta ihan hauskoja pläjäyksiä oli. Ja niitä oli paljon. Footballia tunnutaan pelattavan kymmenen sekunnin pätkissä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippuli,

Jalkapallon katselu taisi olla melkoista ryminää. Toivottavasti sun joukkue voitti. Koti rymistyksistä vastaa Jesse puuhapallon perässä ympäri huushollia. Tiedoksesi, että Jesse -boy on kovasti kaivannut sinua. Se osaa olla vain sinun sylissäsi niin kiltisti. Tänään tuli uutisissa pätkiä SF:stä huomisen "supertiistain" vuoksi. Tunnistettiin tietysti Golden Gate, kaapeliautot ja mäkiset maisemat. Ilma näytti aurinkoisen keväiseltä. Opiskeluintoa sinne TV-katselun lomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Helou taas täältäkin suunnalta!

Pitkästä aikaa kävin lueskelemassa kuulumisia, ja olihan täällä jotain uuttakin! Työpäivät menee nopeasti erilaisten projektien merkeissä, nythän on se hektisin aika kaikkien vuoskareiden ym. kanssa.

Vähän ikävämpiäkin uutisia on, sillä oon etsimässä taas kämppää - ihan itselleni vaan. Eipä me tässä kauhean kauan ehditty sit asuun :D
Aika kuluu siis aika tehokkaasti myynti-ilmoituksia katsellessa ja esittelyissä kierrellessä.

Flunssaakin meinaa pukata. Toivottavasti sä oot pysyny terveenä siellä päässä :)

Miten kurssit on lähteneet käyntiin?

Kivaa kevään odotusta sinne toiselle mantereelle!