torstai 13. maaliskuuta 2008

Spring Break

Nyt on ihan oikeasti kunnon selitys miksi mä en ole kirjoitellut pitkään ainkaan. Koulu ei ole koskaan ollut yhtä haastavaa. Viimeiset pari viikkoa on mennyt tuollaisilla neljän tunnin yöunilla, jos hyvä tuuri on käynyt. Läksyjä on vaan niin uskomattoman paljon.

Historia ope on ihan hullu. Sillä ei ole minkäänlaista tajua siitä, kuinka monta tuntia päivässä tai viikossa on ja että kaikkien tämän kurssin läksyjen lisäksi on muidenkin kurssien työt tehtävä. Eikä asiaa auta yhtään se, että tuo historian kirja-hirvitys on niin tajuttoman kuivaa tekstiä, että on oikea haaste pysyä hereillä edes kappaleen verran.

Englannin kurssi on tylsä, mutta aika hupaisaa, että sain kirjoitustehtävistä parempia arvosanoja kuin nämä amerikkalaiset ja vieläpä erityiskiitokset opettajalta, kuinka hyvää englanti oli. Lähetti melkeinpä koko ryhmän, paitsi minut, ottamaan apua oikeinkirjoitukseen kirjoituslabrasta :)

Typografian kurssi on ainut helpotus. Se nyt vaan on minulle helppo aine. Ja opettaja sattuu tykkäämään kaikesta mitä teen :) ei se koskaan haittaa.

Color & Design eli värioppi on haastavaa, niin on pikkutarkaa puhaa, että ei meinaa päivässä tunnit riittää töiden tekemiseen. Fiksut ihmiset ottavatkin tuon kurssin ainoastaan kesällä... minulla on nyt tuo plus 3 muuta... mutta hyvin olen silti pärjännyt.

Mut on nyt siis pieni hetkellinen helpotus kun on Spring Breaking aika. Mitään hurjaa elämää suurempaa hulluttelua ei ole luvassa; minulle tämä viikon loma tarkoittaa vain enemmän aikaa tehdä läksyjä. Ja tämä taitaa olla myös useiden opettajien näkemys "lomasta". Tässä viikon aikana väännän yhden kirjan ja maalaan portretin täydellisellä väriskaalalla...
On muutama pieni kiva juttu luvassa myös läksyjen ulkopuolelta, mutta kirjoittelen niistä sitten ihan erikseen. Kyllä mä yritän aina kun jotain oikeasti tapahtuu kirjoittaa, mutta läksyt on minun elämä.

Tänään olen ottanut jo parit kahden tunnin päivä unet ja taitaa olla taas kohtapuolin uniaika. Paljon on uni velkaa kiinniotettavana.

2 kommenttia:

Annina kirjoitti...

No höh, tylsää lomalla tehdä läksyjä. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun helpotti, niin ehkä ehditää skypeillä vielä ennen meidän matkaa.
Nauti löysemmästä hetkestä.
mummo