tiistai 17. kesäkuuta 2008

San Franciscossa taas

Amerikassa oon taas. Ja koulu jatkuu näin kesälläkin.

Kevät lukukausi sujui ihan mukavasti kaksi A:ta tuli tilille ja muutama työ ilmeisesti meni ilmeisestikin sinne kevätnäyttelyynkin. En ole vielä ehtinyt käydä kattomassa kylläkään. Tänä viikonloppuna varmaankin meen. Historian kurssista pläjähti B, pohjanoteeraus tähän mennessä :) mutta silti oon tosi tyytyväinen koska oli oikeasti aika kauhea kurssi ja välillä mietin, että pääsenköhän läpi ollenkaan.

Nyt on kuitenkin taas uudet kurssit alkanut ja tuleekin sitten vaihteeksi vähän erilainen kesä. San Franciscon kesä ei ole kyllä ainakaan vielä päässyt näyttämään parhaita puoliaan. Eilen teki mieli kaivaan talvivaatteet esille kun tuuli puhalsi sen veran rajusti.

Tänään aloitin mun kämppiksen kanssa tenniksen pelaamisen. Alkaa olla jo vähän tuollaista ammattilaisen vikaa ;)

6 kommenttia:

Tennisvalmentaja Vierumäeltä kirjoitti...

Eipä ole ihme, että tenniksen peluu onnistuu niin hyvin, olihan kesän valmennus koto-Suomessa ammattimaisen tehokasta.

mummo kirjoitti...

Aloitapa reippain mielin taas opiskelu, mutta pistäpä skypekin auki aina välillä.
Mummo

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset täältä Suomesta.Olen aloittelija näissä "bloggikirjoituksissa".Olet ollut lomallakin kotona ja taas jatkat opiskeluja.Hyvin sinulla on mennyt opiskelut.Meillä täällä ei mitään ihmeitä,Suomen kesä on niin vaihteleva.Emma lähtee opiskeleen Turun Kauppakorkeakouluun,oli onnellinen kun pääsi,1900 hakijaa,190 otettiin.Siitä alkaa monen vuoden opiskelut.Himoitsee jo ulkomaan"keikkoja".En ole äidillesikään soitellut,pitää taas ryhdistäytyä,tänään alkaa kesäloma.Oletko vielä pitkään ulkomailla.?Tenniskurssillakin olet ollut.Varmaan viihdyt siellä,olet jo tottunut Amerikan malliin.Lähden lomille Itäsuomeen,sitten alkaa täällä taas koulu elokuussa,Tuomas menee neljännelle,Viivi lukion toiselle ja käy samalla kauppista.Nyt kun pääsin alkuun,kirjoittelen taas.

Anonyymi kirjoitti...

Terv:Kristiina.

Annina kirjoitti...

Hip :)

Miten on kesäopinnot lähteneet käyntiin? Mä täällä lomailen, nyt on loma puolivälissä. Ihan kotosuomessa meinaan pysyä, mutta löytyyhän niitä kaikenlaisia elämyksiä myös täältä!

Kivaa kesän jatkoa sinne lätäkön toiselle puolelle!

risto kirjoitti...

hauskaa nimipäivää!

t. uncle-risto