keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Olympia tuli San Franciscossa

Mun oli tarkoitus mennä töllöttämään olympia tulta tänään tuonne rannalle ihmispaljouteen ja katsomaan vähän kiinalaisten mellakointia. Tartteehan sitä vähän jännitystä elämään. No, mutta sitten kävikin niin, että heräsin taas vaihteeksi kipeänä. Mä en ymmärrä kuinka on mahdollista, että mulla on TAAS nuha ja kurkku niin kipeä, että tuskin pystyy nielemään... Tää koulunkäynti tosiaan ottaa kaiken energian ja mä oikeasti toivon vaan, että selviän hengissä tulevan kuukauden ja sitten saan nukkua kuukauden verran Suomessa. Tämä lukukausi on ehdottomasti rankin juttu mitä oon koskaan joutunut tekemään...

Mutta kuitenkin, päätin siis olla fiksu ja ottaa ulkona seisomisen sijaan pitkät päiväunet ennen tunnille menoa. Sitten tuossa kello kahden aikaan olin täällää huoneessa kouluhommia tekemässä omalla koneella kun alkoi pillit soida ja helikopterit pörrätä ympärillä. Ja mä arvasin, että jotain näkemisen arvoista tapahtuu ulkona. Ja niinhän se oli, olypia tulen reitti oli muutettu kulkemaan tästä asuntolan edestä joten ei ollut mitään tarvetta lähteä ulko-ovea pidemmäksi :) Ilmassa oli näköpiirissä ainakin 6 helikopteria ja katu oli ihan tukossa ja täynnä poliiseja. En oo koskaan nähnyt missään yhtä paljon poliiseja kerralla... Ja olihan mulla tietenkin kamera mukana:

Täällä muutama makupala
(klik klik)

Aika hyvä tsäkä kävi! Hyvä etten lähtenyt minnekään liekkiä etsimään :) Ja oishan se harmittanut jos olisi jäänyt koko juttu näkemättä. Harvoin tulee tällainen mahdollisuus.

Muta siinä siis taas kuulumisia vähäksi aikaa. Mä yritän selvitä hengissä ja saada kaikki kouluhommat tehtyä. Läksyjä on taas PALJON.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moicca,

Kävipä sulla hyvä tuuri. Jos olisit mennyt kipeänä katsomaan tulta ennakkoreitille, niin tuli ei olisi ollutkaan siellä ja olisit vain tullut vielä kipeämmäksi. Tuollainen säkä osuu kohdalle vain "once in a lifetime"... onneksi olkoon. Toipumisia flunssasta ja tsemppiä loppurutistukseen opinnoissa.

terkuin mamma

Annina kirjoitti...

Ollaan samiksia, sillä mäkin oon taas kipee :P Ei kyllä jätä tää flunssa rauhaan millään...

Hienoja kuvia olit saanut :D Ja hauska tarina niiden takana.

Tsemppiä niiden koulujuttujen kans! Tuutko taas moikkaan kun tuut Suomeen? Otettiin muuten musta, Vesasta ja Heikistä sellaset Huvilakuvat :D Saat sit nähä kun tuut. Tai mun voit käydä vakoilemassa galtsustakin (jessi-).

Kivaa eloa sinne Kalifornian auringon alle.